آشپزباشی- سحر سامانی
فر را با دمای 190 درجهی سانتیگراد گرم كنید. تخممرغ و آرد را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه شیر را به تدریج به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه، صاف و یكدست شود.
سپس نمك را اضافه كنید، رویش را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه كنار بگذارید.
قالبهای یورك شایر -Yorkshire pudding Tins- را چرب كنید و به مدت 4-5 دقیقه، در فر بگذارید تا داغ شود.
سپس مایهی فراهم كرده را بهطور مساوی در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر بپزید.
همینكه پاپاُور خنك شد، آن را با مایهی میانی پر كنید و با ریحان بیارائید و میل نمائید.
روش تهیهی مواد میانی: در تابهی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه قارچ و آبلیمو را با حرارت تند و یكنواخت، در آن تفت دهید.
سپس فلفل دلمهایها، جعفری، ذرت، نمك و فلفل را بیفزائید و 2 دقیقهی دیگر، همهی مواد را تفت دهید.
جوانه را خارج از حرارت اضافه كنید. صبر كنید تا مواد میانی خنك شود و بعد آن را مصرف كنید.
یادآوری1: چنانچه قالب مخصوص در دسترستان نبود، از قالبهای تارتلت به قطر 7 و ارتفاع 2 سانتیمتر، بهره بگیرید.
یادآوری2: قالب یورك شایر -Yorkshire pudding Tins- قالب چهارتائی دیواره كوتاهی است كه قطرش در حدود 7-10 سانتیمتر، میباشد و برای تهیهی برخی از انواع اسنك و پودینگ از آن استفاده میكنند.