آشپزباشی
ابتدا آب، شكر و برگ نعنا را مخلوط كنید و 5 دقیقه بجوشانید. بعد شیر نارگیل را بیفزائید. وقتی جوشید، آن را از روی حرارت بردارید، از صافی ریز یا كاغذ فیلتر رد كنید و كنار بگذارید. آنگاه شربت آلبالو را با شاهبلوط مخلوط سازید و 10 دقیقه بگذارید بماند.
بعد آن را آبكش كنید تا شربت اضافیاش گرفته شود. سپس آرد ذرت را با شاهبلوطهای قرمزرنگ مخلوط نمائید، آرد اضافی آن را بگیرید.
اینك آب را در قابلمه مناسبی جوش آورید و شاهبلوطهای آردیشده را در آن بجوشانید. وقتی كه در آب جوش معلق شدند و بالا آمدند، با استفاده از قاشق آنها را بیرون بیاورید و در آب سرد بیندازید.
اكنون آن را در كاسه دسر بریزید و همراه با میوههای گرمسیری و یخ خردكرده میل نمائید.