تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
سیب زمینیها را بپزید و پوره كنید. آنگاه كره، زردههای تخممرغ، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا سفیدههای تخممرغ را نیز به مخلوط سیبزمینی بیفزائید و به آرامی هم بزنید.
اكنون ماه فراهم كرده را در قالب چربكرده، به قطر تقریبی 23 سانتیمتر، بریزید و رویش را صاف كنید. سپس روی آن، زرده تخممرغ بمالید و با چنگال، خطوطی رویش ایجاد كنید.
آنگاه كوكو را به مدت تقریبی 1 ساعت یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. حالا كوكو را از قالب در آورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.