آشپزباشی - داریوش درگاهی
برنج را از شب قبل بخیسانید. آنگاه پیاز را در قابلمه مناسبی به همراه روغن تفت دهید.
سپس تمامی ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید. حالا گوجه فرنگی را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.
اینک مرغ را با ادویهه مزهدار کرده، تفت دهید و روی آن آب داغ بریزید و صبر کنید تا به جوش آید.
حرارت را کم کرده و بگذارید مرغ پخته شود. بعد از پختن مرغ آن را از آب خارج کرده و برنج را در همان آب بریزید و بپزید و آبکش کنید.
سپس برنج را در قابلمة مناسبی که در آن روغن ریخته و حلقههای سیبزمینی را کف آن قرار دادهاید، دم کنید.
پس از دم کشیدن برنج رویش کره بریزید و در ظرف مناسبی آن را بکشید و مرغ را روی آن قرار دهید.