تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
پاستا را در آب جوش دارای نمك بپزید. آنگاه آبكشی را بردارید و روی كاسه بزرگی قرار دهید. سپس پاستا را در آبكش بریزید و یك پیمانه از آب آن را نگه دارید. باقیمانده آب پاستا را دور بریزید. حالا بادام زمینی، آبلیمو و شیرسویا را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا بادام زمینی پوره شود.
حالا مریم گلی، جوزهندی و پوره كدوحلوائی را به پوره بادام زمینی بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون پوره فراهم كرده را با پاستا مخلوط كنید و چنانچه پاستا خشك بود، آب باقیمانده از پخت پاستا را به آن بیفزائید.
یادآوری: بهتر است بادام زمینی را دست كم 1 ساعت بخیسانید.