تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. مرغ را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. آنگاه پیاز، كدو و هویج را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید.
سپس بلغور و پرك فلفل قرمز را نیز اضافه نمائید و هم بزنید. حالا آب مرغ را گرم كنید و روی مخلوط سبزی و مرغ بریزید و 8- 10 دقیقه، سوپ را بپزید.
اكنون سس فراهم كرده، نمك و فلفل را نیز به سوپ بیفزائید و پس از چند دقیقه، سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بكشید.
روش تهیهی سس: زردهی تخممرغ، آرد، ماست و 100 میلیلیتر آب را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس سس را صاف كنید و مصرف نمائید.