تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
آرد را الك كنید و در كاسهی مناسبی بریزید. كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.
آنگاه سیاهدانه و نمك را بیفزائید و آب را كمكم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را به مدت تقریبی 5 دقیقه روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا نرم و یكدست شود.
سپس آن را در كیسهی نایلونی بگذارید و نیمساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 8 سانتیمتر قالب بزنید.
حال لبههای خمیر را مرطوب كنید و یك قاشق چایخوری از مواد میانی وسط هر خمیر بگذارید و خمیر را تا كنید.
سپس لبههای خمیر را به هم بفشارید تا مواد میانی بیرون نریزد! آنگاه روغن را در تابهی گودی بریزید و روی اجاق داغ كنید.
حالا سمبوسهها را در روغن سرخ كنید و روی هولهی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.
اینك سمبوسه را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.
روش تهیهی مواد میانی
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه پیاز، سیر و زنجفیل را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
حالا ادویهی كاری و زیره را به آن بیفزائید و تفت دهید. سپس سیبزمینی، نمك، نعنا و آبلیمو را به مواد درون تابه بیفزائید و قدری تفت دهید.
اكنون تابه را از روی اجاق بردارید و 10 دقیقه صبر كنید تا خنك شود.