Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

تخم‌مرغ نيمرو در فنجان سيب‌زمينی

تخم‌مرغ نيمرو در فنجان سيب‌زمينی

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی درشت رنده كرده 400 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای قرمز، خرد كرده  80 گرم

 

پیازچه‌ی خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

پنیر چدار رنده كرده 4 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 4 عدد متوسط

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

فر را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و 4 كپسول كاغذی مافین به قطر 10 سانتیمتر و ارتفاع 4 سانتیمتر را چرب كنید و كنار بگذارید.

آن‌گاه سیب‌زمینی را در ظرف مناسبی بریزید، روغن زیتون، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا سیب‌زمینی را در قالب‌ها بریزید به گونه‌ای كه كف و دیواره‌ی قالب‌ها از سیب‌زمینی پوشیده شود. قالب‌ها را در فر قرار دهید و سیب‌زمینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

در این میان، روغن مایع را در تابه‌ی مناسبی بریزید و فلفل دلمه‌ای و پیازچه را در آن تفت دهید تا نرم شوند.

سپس این مخلوط را درون فنجان‌های سیب‌زمینی بریزید و روی هر كدام 1 قاشق سوپخوری پنیر بپاشید و یك عدد تخم‌مرغ بشكنید.

اینك دوباره آنها را در فر قرار دهید و 8-12 دقیقه‌ی دیگر یا تا زمانیكه تخم‌مرغ‌ها بپزد و سفیده‌اش ببندد، در فر نگه دارید.

اكنون فنجان‌های سیب‌زمینی را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، از كپسول جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با تخم مرغآشپزی در فرتخم‌مرغ نيمرو در فنجان سيب‌زمينیآشپزی با سیب زمینیفنجان سیب زمینینیمرو تعداد بازديد: 2485 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است