تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
فر را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید و 4 كپسول كاغذی مافین به قطر 10 سانتیمتر و ارتفاع 4 سانتیمتر را چرب كنید و كنار بگذارید.
آنگاه سیبزمینی را در ظرف مناسبی بریزید، روغن زیتون، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا سیبزمینی را در قالبها بریزید به گونهای كه كف و دیوارهی قالبها از سیبزمینی پوشیده شود. قالبها را در فر قرار دهید و سیبزمینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید تا طلائیرنگ شود.
در این میان، روغن مایع را در تابهی مناسبی بریزید و فلفل دلمهای و پیازچه را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
سپس این مخلوط را درون فنجانهای سیبزمینی بریزید و روی هر كدام 1 قاشق سوپخوری پنیر بپاشید و یك عدد تخممرغ بشكنید.
اینك دوباره آنها را در فر قرار دهید و 8-12 دقیقهی دیگر یا تا زمانیكه تخممرغها بپزد و سفیدهاش ببندد، در فر نگه دارید.
اكنون فنجانهای سیبزمینی را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، از كپسول جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.