Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

اِشترودل قارچ و پنير

اِشترودل قارچ و پنير

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خلالی خرد كرده 2عدد

 

سیر له كرده 2 حبه

 

عسل 2 قاشق چایخوری

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 500 گرم

 

پنیر سفید 150 گرم

 

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

خمیر فیلو 2 ورق

 

كره‌ی آبكرده به میزان لازم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ همزده 1 عدد

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه پیاز و سیر را بیفزائید و به مدت 10دقیقه‌، تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود.

سپس عسل را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید تا پیاز كاراملی شود.

حالا قارچ را اضافه كنید و با حرارت زیاد تفت دهید تا قارچ آب نیندازد.

اكنون تابه را از روی حرارت بردارید، پنیر، جعفری، نمك و فلفل را اضافه كنید و بگذارید مواد خنك شود.

اینك روی یك لایه خمیر فیلو كره بمالید و لایه‌ی بعدی را رویش بگذارید و دوباره كره بمالید.

آن‌گاه مایه‌ی فراهم كرده را روی آن بریزید، لبه‌های خمیر را تا بزنید و خمیر را رول كنید و در سینی چربكرده بگذارید.

رویش زرده‌ی تخم‌مرغ بمالید و قدری نمك و فلفل بپاشید.

سینی را در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه روی اشترودل طلائی رنگ شود، بپزید.

یادآوری: دقت كنید كه هنگام ریختن مایه‌ی فراهم كرده روی خمیر فیلو، یك سانتیمتر از لبه‌‌های خمیر را خالی از مواد بگذارید.

نكات خواندنی

برای تهیه‌ی خمیر فیلو 2 عدد زرده‌ی تخم‌مرغ را همراه با یك پیمانه شیر (250 میلی‌لیتر) 2 قاشق سوپخوری شكر و یك‌سوم پیمانه كره‌ی آبكرده (80 میلی‌لیتر) مخلوط كنید و با همزن دستی هم بزنید تا با یكدیگر مخلوط شوند.

آن‌گاه به میزان كافی آرد به آن بیفزائید تا مایه‌خمیر شود و به دست نچسبد.

سپس خمیر را به شكل توپ درآورید و رویش را بپوشانید تا خشك نشود. یك ساعت به خمیر استراحت دهید.

سپس توپ‌های كوچكی به اندازه‌ نارنگی از آن بردارید، روی سطح كار قدری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه معمولی باز كنید.

بعد با استفاده از وردنه‌ی نازك مخصوص خمیر باقلوا تا حد امكان آن را نازك كنید. اكنون خمیر آماده‌ی مصرف است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با قارچآموزش اشترودلانواع اشترودلآشپزی با پنیراشترودل قارچاشترودل پنیرخمیر فیلو تعداد بازديد: 1373 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است