آشپزباشی- مرضیه مرشدی
ژامبون را در روغن تفت دهید تا ترد شود. آنگاه روی هولهی كاغذی بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
سپس قارچ و پیاز را در همان تابه تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا سیر را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید.
اكنون آرد، نمك و فلفل را اضافه و مخلوط كنید.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر خامهای، خامه، آبلیمو و سس را بیفزائید.
حالا دوباره تابه را روی حرارت بگذارید تا مایه گرم شود.
اكنون ژامبون را به دیپ بیفزائید و به صورت گرم همراه با بیسكویت نمكی میل كنید.