تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید. سپس ماهی را به 20 گرم از كره آغشته كنید و در سینی فر به مدت 15 دقیقه بپزید.
حالا ماهی را از فر خارج كنید و به آرامی پوست ماهی را جدا سازید. آنگاه ماهی را در ظرف چربكردهی نسوز قرار دهید.
سپس با نمك و دو قاشق سوپخوری از آبلیمو آن را مزهدار كنید و دوباره به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
حالا باقیماندهی كره را در تابهی مناسبی بریزید و قارچ و پیازچه را در آن تفت دهید.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید. آنگاه خامه و باقیماندهی آبلیمو را به مخلوط قارچ بیفزائید و مواد فراهم كرده را روی سطح ماهی پخته شده بریزید و میل نمائید.