آشپزباشی- مرضیه مرشدی
ابتدا برنج را بخیسانید و بعد در قابلمهای آبجوش و نمك بریزید، برنج را بیفزائید و صبر كنید تا مغز برنج نرم شود. آنگاه آن را در آبكش بریزید.
سپس قدری روغن در تابه بریزید و پیازچه و سینهی مرغ را در آن تفت دهید.
حالا قارچ، تره، نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید و بعد ذرت را بیفزائید.
اكنون مواد فراهم كرده را لابهلای چلو بدهید و آن را به مدت 30 دقیقه دم كنید. حالا قارچ پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.