آشپزباشی- مرضیه مرشدی
فر را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید و ژامبون را در روغن تفت دهید تا ترد شود. آنگاه آن را خرد كنید و كنار بگذارید.
سپس تخممرغها، خامه، جوز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
حالا ژامبون، اسفناج، قارچ، پیاز، نیمی از پنیر گودا و پنیر سفید را به مایهی تخممرغ بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون مایهی فراهمكرده را در قالب نسوز تارت به قطر 22 سانتیمتر بریزید و باقیماندهی پنیر گودا را رویش بپاشید و به مدت تقریبی 35 دقیقه یا تا زمانیكه روی كیش بپزد و طلائی رنگ شود، در فر بگذارید.