تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
سیبزمینیها را خوب بشوئید و با پوست بپزید. آنگاه سیبزمینیها را از آب جوش درآورید و 30 دقیقه در آب سرد قرار دهید.
سپس پوستشان را بگیرید و درشتتر از گلچههای گل كلم خرد كنید.
حالا گلچههای گل كلم را در آب جوش بپزید و پس از 3 دقیقه در آبكش بریزید و آنها را در آب یخ قرار دهید.
اكنون روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
حالا خردل و زیره را به آن بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.
سپس سیر و چیلی را بیفزائید و تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیر اندكی طلائی رنگ شود.
اكنون زردچوبه، گل كلم، سیبزمینی و نمك را هم درون تابه بریزید و حرارت اجاق را قدری زیاد كنید تا مخلوط سبزی بپزد و نرم شود.
اینك گشنیز را به خوراك بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. آنگاه خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.