آشپزباشی - کیان رنجبر
لازانیا را بهمدت ۳ دقیقه در آبجوش قرار دهید.
آنگاه آبکش کنید.
سپس در تابه مناسبی گوشت، سیر، پیاز، فلفل دلمه و نمک و فلفل را تفت دهید.
حالا رب گوجهفرنگی را به همراه سیر اضافی و قدری روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.
اینک آب را بیفزائید و سس را هم بزنید تا غلیظ شود. حالا سس را در ظرف مناسب نسوزی بریزید.
سپس روی هر ورق لازانیا قدری از مایه گوشتی فراهم کرده بریزید و از لبه آن را رول کنید.
اکنون رولهای لازانیا را روی سس قرار دهید. سپس رویش گوجه گیلاسی، گردو، ریحان و پنیر موزارلا بریزید و به مدت 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا رویش طلایی شود.