آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
آبلیمو، سویا سس، شیر نارگیل، پودر تخم گشنیز، پیاز، سیر و زنجفیل را در كاسه مناسبی بریزید، فیلههای مرغ را بیفزائید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا مرغ مزهدار شود.
آنگاه فیلههای مرغ را به شكل ضربدری در سیخ چوبی فرو كنید. حالا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. فیله مرغ را در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا یك طرف فیلهها برشته شود.
سپس سیخها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برشته شود. حال زعفران را بیفزائید، سس را در ظرف مناسبی بریزید و مرغ برشته را رویش قرار دهید و با پیازچه و فلفل بیارائید.
روش تهیه سس بادام زمینی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. بادامزمینی را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. حالا كره بادامزمینی، شیر و آب را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس بپزد و غلیظ شود.