آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
ژامبون، قارچ، پیازچه، نمک، فلفل و سس خردل را درکاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه ظرف مناسبی را با 3 قاشق سوپخوری سس سفید آغشته کنید.
حالا نیمی از مواد فراهم کرده را در ظرف بریزید و رویش مقداری پنیر موزارلا و گودا بریزید.
سپس مجدداً سس و باقیمانده مواد را بریزید و رویش را با باقیمانده پنیرها و سس سفید بپوشانید.
اینک گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.