Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

سوپ هویج و كدوحلوائی

سوپ هویج و كدوحلوائی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 25 گرم

 

پیاز خردكرده 2 عدد

 

هویج خردكرده 3 عدد درشت

 

كدوحلوائی خردكرده 500 گرم

 

پاپریكا 1 قاشق چایخوری

 

پودر زیره‌ی سبز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب مرغ 1 لیتر

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

گشنیز تازه و خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

ماست چكیده كمی برای تزئین

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

در ظرف مناسبی، كره را آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.

حال هویج و كدوحلوائی را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا هویج كمی نرم شود.

حالا تمامی ادویه‌ها را بیفزائید و كمی دیگر تفت دهید. سپس آب مرغ را به مواد اضافه‌كنید.

حرارت اجاق را ملایم كنید تا سوپ بپزد. در آخر پخت، گشنیز تازه را بیفزائید.

آن‌گاه سوپ را در دستگاه غذاساز بریزید و آن را پوره كنید.

اكنون سوپ را به ظرف برگردانید، نمك، فلفل، شكر و آبلیمو را به آن اضافه كنید.

بعد سوپ را درون ظرف مورد نظر بریزید و با ماست چكیده، تزئین نمائید.

نكته‌ی خواندنی

هویج با داشتن مواد مقوی و ویتامین‌ها یكی از مهم‌ترین و مفید‌ترین برای بدن می‌باشد.

خوردن هویج مقاومت بدن را در برابر بیماری‌های عفونی بالا می‌برد.

 

برچسب ها: آموزش سوپانواع سوپسوپ و آشدستور تهیه سوپآشپزباشیسوپ هویجسوپ کدو حلوایی تعداد بازديد: 1244 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سوپ چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است