آشپزباشی- فاطمه درویش
در ظرف مناسبی، كره را آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.
حال هویج و كدوحلوائی را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا هویج كمی نرم شود.
حالا تمامی ادویهها را بیفزائید و كمی دیگر تفت دهید. سپس آب مرغ را به مواد اضافهكنید.
حرارت اجاق را ملایم كنید تا سوپ بپزد. در آخر پخت، گشنیز تازه را بیفزائید.
آنگاه سوپ را در دستگاه غذاساز بریزید و آن را پوره كنید.
اكنون سوپ را به ظرف برگردانید، نمك، فلفل، شكر و آبلیمو را به آن اضافه كنید.
بعد سوپ را درون ظرف مورد نظر بریزید و با ماست چكیده، تزئین نمائید.
نكتهی خواندنی
هویج با داشتن مواد مقوی و ویتامینها یكی از مهمترین و مفیدترین برای بدن میباشد.
خوردن هویج مقاومت بدن را در برابر بیماریهای عفونی بالا میبرد.