آشپزباشی
پیازچه را پاك كنید و بشوئید. سپس آنها را به طول 2 سانتیمتر خرد كنید. در این هنگام، پاستا را داخل آب جوش بریزید و بپزید. آنگاه آب اضافیاش را خالی كنید و در كاسه مناسبی برای پذیرائی بریزید. اكنون كره و روغن را در تابهای بریزید و روی اجاق گرم كنید، پیاز و فلفل قرمز را به مدت 1 دقیقه در آن تفت دهید.
حالا خامه و گوجهفرنگیها را بیفزائید و بگذارید آهسته بجوشد تا زمانی كه سس غلیظی به دست آید.
در پایان، برای طعم بهتر سس، كمی فلفل به آن بیفزائید. اینك سس آماده را روی پاستا بریزید و با ریختن پنیر پارمسان و فلفل سیاه آن را آماده پذیرائی كنید.