Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

پاستا با گوجه‌فرنگی

پاستا با گوجه‌فرنگی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پیازچه  یك دسته

 

پاستای پاپیونی‌شكل 250 گرم

 

كره  1 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

فلفل قرمز تند كوچك و خردكرده  1 عدد

 

خامه  300 میلی‌لیتر

 

گوجه‌فرنگی    یك‌سوم پیمانه

 

فلفل سیاه سائیده  به میزان لازم

 

پنیر پارمسان  100 گرم

آشپزباشی

 

پیازچه را پاك كنید و بشوئید. سپس آن‌ها را به طول 2 سانتیمتر خرد كنید. در این هنگام، پاستا را داخل آب جوش بریزید و بپزید. آن‌گاه آب اضافی‌‌اش را خالی كنید و در كاسه مناسبی برای پذیرائی بریزید. اكنون كره و روغن را در تابه‌ای بریزید و روی اجاق گرم كنید، پیاز و فلفل قرمز را به مدت 1 دقیقه در آن تفت دهید.

حالا خامه و گوجه‌فرنگی‌ها را بیفزائید و بگذارید آهسته بجوشد تا زمانی كه سس غلیظی به دست آید.

در پایان، برای طعم بهتر سس، كمی فلفل به آن بیفزائید. اینك سس آماده را روی پاستا بریزید و با ریختن پنیر پارمسان و فلفل سیاه آن را آماده پذیرائی كنید.

 

برچسب ها: پاستاآموزش آشپزیپاستا گوجه فرنگیآشپزی با پاستاآشپزباشیپاستا با گوجه‌فرنگیتهیه پاستا با گوجه‌فرنگی تعداد بازديد: 1123 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است