Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

برش های قارچ و پنیر

برش های قارچ و پنیر

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

قارچ ورقه‌‌ای خردكرده 500 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد درشت

 

كره 125 گرم

 

فلفل دلمه‌ای سبزخردكرده 1 عدد درشت

 

سیر رنده‌كرده 2 حبه

 

تخم‌مرغ همزده 10 عدد

 

پنیر خامه‌ای 125 گرم

 

پنیر گودا 200 گرم

 

آرد 75 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

ریحان خشك 1 قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده‌كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

قارچ و پیاز را در كره تفت دهید. آن‌گاه فلفل و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا مواد قدری نرم شوند.

سپس تخم‌مرغ‌ها، هر دو پنیر، آرد، بیكینگ‌پودر، نمك، ریحان و جوزهندی را با هم مخلوط كنید و باهمزن برقی یا دستی بزنید تا صاف و یكدست شود.

اینك مخلوط قارچ را به این مایه بیفزائید و آن را در قالب مستطیل به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

بعد از 15 دقیقه، آن را از قالب درآورید و به اندازه‌‌های كوچك ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذا با قارچآشپزی با قارچآشپزی در فرغذا با پنیرآشپزی با پنیربرش های قارچ و پنیر تعداد بازديد: 1376 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است