آشپزباشی- مرضیه مرشدی
قارچ و پیاز را در كره تفت دهید. آنگاه فلفل و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا مواد قدری نرم شوند.
سپس تخممرغها، هر دو پنیر، آرد، بیكینگپودر، نمك، ریحان و جوزهندی را با هم مخلوط كنید و باهمزن برقی یا دستی بزنید تا صاف و یكدست شود.
اینك مخلوط قارچ را به این مایه بیفزائید و آن را در قالب مستطیل به اندازهی 20×30 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر گرمكرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
بعد از 15 دقیقه، آن را از قالب درآورید و به اندازههای كوچك ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.