تحریریه ماهنامه آشپزباشی – منیژه غفوری
پوست، روده و سر میگوها را بگیرید، ولی دمشان را نگه دارید و جدا نكنید! كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.
حالا گوجهفرنگی، آب، رب گوجهفرنگی و قرص عصاره سبزی را هم به مواد درون تابه بیفزائید و 10 دقیقه بجوشانید. آنگاه میگو را بیفزائید و در حدود 10 دقیقه بپزید.
سپس خوراك میگو را از روی حرارت بردارید و ارگانو، پنیر و نیمی از جعفری را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا خوراك میگو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با باقیمانده جعفری بیارائید.