Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

میتلف

میتلف

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

پیاز سرخ کرده 5 قاشق سوپخوری

شیر 1 پیمانه

فلفل دلمه‌ای (ریز خرد کرده) 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

دارچین 1 قاشق چایخوری

جعفری ساطوری 2 قاشق سوپخوری

آرد سوخاری 1 پیمانه

هویج (ریز خرد کرده) 1 عدد متوسط

گوشت چرخکرده 1 کیلو

تخم‌مرغ 3 عدد

آشپزباشی- کیان رنجبر

همه مواد را  با گوشت چرخکرده مخلوط کنید. آن‌گاه زرده را بیفزائید و ورز دهید. سفیده را نیز بزنید تا پوک و سبک شود و به مخلوط فراهم کرده اضافه کنید و مجدداً ورز دهید.

اینک گوشت را در قالب لوف که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌اید قرار دهید، قدری بفشارید و رویش را با فویل بپوشانید.

حالا میتلف را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیکیان رنجبرغذا با گوشتغذای فرانسویمیتلف تعداد بازديد: 1520 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است