آشپزباشی - کیان رنجبر
خمیر را به نحوی پهن کنید که لبههای آن بیرون از ظرف مخصوص پیتزا قرار گیرد. آنگاه پنیر را در لبههای خمیر قرار دهید و خمیر اضافی را روی آن برگردانید و به سطح خمیر بچسبانید.
سپس پاستا را اندکی با روغن زیتون تفت دهید تا گرم شود. اینک شیر، خامه، ادویه و نمک را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس پاستا غلیظ شود.
حالا از پاستای آماده کرده روی خمیر ریخته و پنیر پیتزا را رویش بریزید و در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 8 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.