Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

فریترز برنج و میگو

فریترز برنج و میگو

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 111 گرم  (سه‌چهارم پیمانه)

 

بیكینگ پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

برنج پخته 1 پیمانه (150 گرم)

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

پیازچه‌ی ریز خرد كرده 4 ساقه

 

میگو پاك كرده، پخته و خرد كرده 500 گرم

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

آرد، بیكینگ‌پودر و برنج را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس در وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید.

حالا تخم‌مرغ همزده، شیر، پیازچه و میگو را در وسط حفره بریزید و تمام مواد را با هم مخلوط كنید.

اینك روغن را در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید.

سپس هر بار با قاشق سوپخوری از مواد داخل روغن بریزید و فریترزها را در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شود.

یاد‌آوری: اگر از میگوی ریز استفاده كردید احتیاجی به خرد كردن آن نیست.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی دریاییکتلت میگودستور پخت میگوغذای دریائیفریترز برنجفریترز میگو تعداد بازديد: 1309 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است