آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
كنسرو ماهی تن را 20 دقیقه در آب بجوشانید و كنار بگذارید تا قدری خنك شود.
آنگاه ماهی تن را در صافی بریزید و روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
سیر را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس گشنیز و شنبلیله را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید.
حالا ادویه، نمك، پیاز سرخكرده، ماهی و پودرلیموعمانی را نیز درون تابه بریزید و مخلوط كنید.
اكنون تخممرغها را بیفزائید و پودینی را پیوسته هم بزنید تا تخممرغ بپزد.
اینك كاسهی كوچكی را چرب كنید و قدری از پودینی را درون آن بریزید و با قاشق بفشارید.
حال آن را روی بشقاب پذیرائی برگردانید. به همین ترتیب یك قالب پودینی و یك قالب برنج در نظر بگیرید.