آشپزباشی
بادمجانها را به ضخامت نیم سانتیمتر و به صورت حلقهای ببرید و در روغن سرخ كنید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه بچینید تا روغن اضافیاش گرفته شود. آنگاه پیاز و سیر را در روغن تفت دهید. گوشت را بیفزائید و آن را نیز تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی، گوجهفرنگی، سس ووسترشایر، آویشن، نمك، فلفل، فلفل دلمهای و زیتون را اضافه كنید و به مدت ده دقیقه بپزید.
اكنون اسپاگتی را در آب جوش، نمك و 1 قاشق سوپخوری روغن بپزید، در آبكش بریزید و رویش قدری آب ولرم بریزید. سپس در كاسهی گودی، اسپاگتی، گوشت و پنیر را با هم مخلوط كنید. بادمجانها را دور و كف قالب بچینید.
اكنون مخلوط پاستا را بیفزائید و رویش را نیز بادمجان بچینید و در فر (تاون) گرمشده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت 40 دقیقه بپزید. بعد از 5 دقیقه آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.