آشپزباشی- مرضیه مرشدی
سیبزمینی را بپزید، پوره كنید و بگذارید سرد شود.
حالا ماهی تن، زردهی تخممرغ، پیازچه و كرفس را به پوره بیفزائید و مخلوط كنید.
آنگاه روی ظرف را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
اینك با دستهای آغشته به آرد هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از مخلوط فراهم كرده بردارید و بصورت توپهای كوچكی درآورید.
سپس توپها را در مخلوط شیر و تخممرغ فرو ببرید و بعد در مخلوط آرد سوخاری و كنجد بغلتانید.
حالا توپهای فراهم كرده را در روغن داغ سرخ كنید.