Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

صبحانه انگلیسی در تابه

صبحانه انگلیسی در تابه

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

سوسیس 4 عدد

 

ژامبون دودی 4 برش

 

قارچ خرد كرده 140 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 6 عدد

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری نصف كرده 8 عدد درسته

 

پیازچه یا تره‌ی خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر گودای رنده كرده 50 گرم

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.

آن‌گاه سوسیس و ژامبون را خردكنید و در روغن تفت دهید.

سپس قارچ را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید.

حالا تخم‌مرغ‌ها را با قدری نمك و فلفل مخلوط كنید و در تابه روی مواد بریزید.

گوجه‌فرنگی، پیازچه و پنیر را روی آن بچینید.

اكنون صبر كنید تا تخم‌مرغ‌ها ببندند و بعد به مدت 2 دقیقه زیر گریل فر بگذارید.

حال صبحانه‌ی فراهم كرده را با سس دلخواه و نان میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزی مللغذای مللانواع صبحانهآشپزباشیآموزش صبحانهصبحانه انگلیسیآشپزی انگلیسی تعداد بازديد: 2194 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است