آشپزباشی- ماه منیر نوری
مرغ، پنیر، جعفری، تخم مرغ، آرد، نمك، پیاز و كنجد را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه دایرههائی به قطر 6 سانتیمتر از مایه فراهم سازید.
سپس آنها را در روغن داغ سرخ كنید.
حالا قدری برگ كاهو در هر یك از نانها قرار دهید و یك برش بسیار نازك از گوجه فرنگی روی كاهو بگذارید.
اینك مرغ سرخكرده را روی آن قرار دهید.
به همین ترتیب، ساندویچها را آماده سازید.
یادآوری: در صورت دلخواه، میتوانید قدری از مخلوط سس مایونز و ماست، روی نانها بمالید.
نكتهی خواندنی
چه خوب است بدانید از سبزیها و میوهها كه سرشار از انواع آنتیاكسیدانها هستند در هر سه وعدهی اصلی غذا استفاده كنیم و به كودكانمان بیاموزیم كه از این قاعده پیروی كنند.
یكی از بهترین انتخابهایی كه میتوانید داشته باشید مصرف گوجه فرنگی تازه به همراه صبحانه، نهار و شامتان میباشد.