تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
برنج را در مقداری آب و نمك بپزید تا نرم شود. آنگاه روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز، سیر و آویشن را بیفزائید و 2-3 دقیقه، تفت دهید.
سپس برنج و گوجهفرنگیها را اضافه كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب گوجهفرنگی كشیده شود.
حالا میگو را بیفزائید و 3 دقیقه، تفت دهید. اكنون تابه را از روی اجاق بردارید و پنیر و خامه را به مخلوط میگو، بیفزائید.
اینك فر را با دمای 160 درجهی سانتیگراد گرم كنید. هر یك از نانها را در بشقابی بگذارید. یك هشتم از مخلوط فراهم كرده را وسط نان بریزید و مانند بقچه ببندید.
آنگاه بوریتوها را در ظرف نسوزی بچینید به گونهای كه قسمت بقچه شده در زیر قرار گیرد!
سپس قدری روغن زیتون رویشان بمالید و اندكی آویشن بپاشید. حال بوریتو را به مدت تقریبی 5 دقیقه، در فر قرار دهید تا آمادهی مصرف شود.