Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:32

رولت مرغ و گردو

رولت مرغ و گردو

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 شیر 300 میلی لیتر

 

آرد 50 گرم

 

کره آبکرده 150 گرم

 

پنیر گودای رنده کرده 100 گرم

 

پنیر پارمسان رنده کرده 40 گرم

 

تخم مرغ  4 عدد

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

پنیر موزارلای رنده کرده، دالیا 60 گرم

 

مواد لازم میانی:

 

سینه مرغ پخته و چرخکرده 350 گرم

 

گردوی آسیاب کرده 100 گرم

 

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

سس مایونز 3-4 قاشق سوپخوری

 

پیازچه ریز خرد کرده 3 ساقه

 

فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده یک نصفه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سینی را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونه‌ایکه از لبه‌ها بیرون بزند. آن‌گاه شیر، آرد و 50 گرم از کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. مایه رولت را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

حالا پنیر گودا و پنیر پارمسان را به مایه رولت بیفزائید و مخلوط کنید. 5 دقیقه صبر کنید تا مایه فراهم کرده قدری خنک شود. سپس زرده‌های تخم‌مرغ، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.

سفیده تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. اکنون سفیده‌های زده شده را به مخلوط زرده بیفزائید و آرام مخلوط کنید.

مراقب باشید پف سفیده نخوابد! مایه رولت را در سینی بریزید و یکسان پهن کنید. رولت را به مدت تقریبی 15-17 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. صبر کنید تا رولت اندکی خنک شود.

اکنون نان رولت را روی کاغذ روغنی برگردانید و از درازا رول کنید. نان را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. حالا رولت را باز کنید و مواد میانی را رویش بریزید. دوباره آن را رول کنید و باقیمانده کره را رویش بمالید و پنیر موزارلاي دالیا بپاشید.

رولت را در سینی قرار دهید و 15 دقیقه در فر بپزید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

 

برچسب ها: رولتانواع رولترولت مرغ و گردورولت مرغرولت با گردو تعداد بازديد: 3113 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است