تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سینی را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونهایکه از لبهها بیرون بزند. آنگاه شیر، آرد و 50 گرم از کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. مایه رولت را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.
حالا پنیر گودا و پنیر پارمسان را به مایه رولت بیفزائید و مخلوط کنید. 5 دقیقه صبر کنید تا مایه فراهم کرده قدری خنک شود. سپس زردههای تخممرغ، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سفیده تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. اکنون سفیدههای زده شده را به مخلوط زرده بیفزائید و آرام مخلوط کنید.
مراقب باشید پف سفیده نخوابد! مایه رولت را در سینی بریزید و یکسان پهن کنید. رولت را به مدت تقریبی 15-17 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. صبر کنید تا رولت اندکی خنک شود.
اکنون نان رولت را روی کاغذ روغنی برگردانید و از درازا رول کنید. نان را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. حالا رولت را باز کنید و مواد میانی را رویش بریزید. دوباره آن را رول کنید و باقیمانده کره را رویش بمالید و پنیر موزارلاي دالیا بپاشید.
رولت را در سینی قرار دهید و 15 دقیقه در فر بپزید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.