تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
یكسوم از روی نان را بردارید و داخل نان را به گونهای خالی كنید كه از هر طرف یك سانتیمتر ضخامت داشته باشد. آنگاه پوست سیبزمینیها را بگیرید و به مكعبهای 1 سانتیمتری خرد كنید و بپزید. حالا ماهی را بپزید و یا در فر برشته كنید تا نرم شود.
سپس ماهی را پرك پرك كنید و همراه با سیبزمینی، پیازچه و شوید در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سازید. آنگاه مایه فراهم كرده را درون نان بریزید و مخلوط خامه و تخممرغ به آن بیفزائید.
اكنون تكه برداشته شده نان را سرجایش قرار دهید و نان پر كرده را درون كاغذ آلومینیومی بپیچید. سپس آن را در سینی بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
اینك نان را ازكاغذ بیرون آورید و برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با سس گوجه فرنگی میل كنید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.
حالا گوجهفرنگیها، قرص سبزی، آب و شكر را بیفزائید و سس را بجوشانید تا گوجهفرنگیها نرم شوند. سپس سس فراهم كرده را صاف كنید تا آماده مصرف شود.