تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
پوست تخممرغها را بكنید، سفیدههای تخممرغ را ریز خرد كنید و زردههای تخممرغ را پوره نمائید. كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود.
آنگاه هویج را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس نمك و فلفل را افزوده و مخلوط كنید و تابه را از روی حرارت بردارید. حالا سیبزمینی، سفیده و زردهی تخممرغها را بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون هر بار گلولهای از خمیر فراهم كرده، بردارید به شكل گلوله درآورید. كراكتها را ابتدا در تخممرغ همزده و سپس در پنیر رنده كرده یا پودر پنیر، بغلتانید.
اینك كراكتها را درون روغن داغ و فراوان سرخ كنید تا طلائی رنگ شود و آنها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.