Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

پلوی قالبی با گوجه‌فرنگی

پلوی قالبی با گوجه‌فرنگی

shooroshirin1

0 0

آسان

9 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 2 قاشق چایخوری

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

سیر له كرده 2 حبه

 

گوجه‌فرنگی پوست كنده و پوره كرده 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

 

ریحان خرد كرده   50 گرم

 

پنیر پارمسان رنده كرده  50 گرم

 

سركه‌ بالزامیك 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

برنج پخته (كته) 600گرم ( 3 پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –افسانه ظروفی

 

روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك و نرم شود. آن‌گاه سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها، ریحان، پنیر پارمسان، سركه‌ بالزامیك، نمك و فلفل را نیز درون تابه بریزید و مخلوط كنید.

سپس تابه را از روی اجاق بردارید و كنار بگذارید. پس از نیم ساعت، محتویات تابه را در صافی بریزید و آب گوجه‌فرنگی را جدا كنید. اینك مخلوط گوجه فرنگی را یك ساعت در یخچال نگه دارید و گاهی آن را هم بزنید تا به طور یكنواخت خنك شود.

آن‌گاه برنج و مخلوط گوجه‌فرنگی را لابه‌لای هم در رینگ دلخواهتان بریزید و صاف كنید. سپس رینگ را از پلو جدا سازید و پلو را با برگ ریحان بیارائید.

 

برچسب ها: پلوپلوی قالبیانواع پلوپلو با گوجهطرز تهیه پلومواد اوایه پلو تعداد بازديد: 1340 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است