آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه نودل و نمك را بیفزائید و صبر كنید تا نودل بپزد. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید نیمی از پیاز و گوشت را در آن تفت دهید و بعد فیله مرغ را بیفزائید و بگذارید گوشت قهوهای رنگ شود.
اینك كدو را بخارپز كنید و همراه با نودل به مخلوط گوشت بیفزائید. آنگاه سیبزمینی را در مخلوط آب، قرص عصاره مرغ و باقیمانده پیاز بپزید و در دستگاه مخلوطكن پوره كنید.
سپس خامه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون پوره را در ظرف مناسبی بكشید و مخلوط فراهمكرده را رویش بریزید و با ارگانو بیارائید.