تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
پیاز، سیر، سویاسس، پوست لیمو، ادویه، شكر و دو تكه از آناناس را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مخلوط صاف و یكدستی به دست آید.
آنگاه مخلوط فراهم كرده را در كاسهی مناسبی بریزید، گوشت را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس گوشت و آناناس باقیمانده را بهطور یك در میان به سیخ چوبی بكشید و روی كبابپز یا منقل، كباب كنید و با سس میل كنید.
روش تهیهی سس: شیر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و كرهی بادامزمینی را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
آنگاه ظرف را روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس باقیماندهی مواد سس را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.
حال سس را در ظرف مناسبی بریزید و گرم نگه دارید.
یادآوری: اگر شیر نارگیل در دسترس نبود به همان میزان از خامهی صبحانه استفاده كنید.