Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

كباب فيله و آناناس سرخكرده

كباب فيله و آناناس سرخكرده

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

پیاز خرد كرده 1 عدد كوچك

 

سیر له كرده 1 حبه

 

سویا سس 4 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده‌ كرده 1 قاشق چایخوری

 

ادویه (زیره، تخم گشنیز و زردچوبه) از هر كدام 1 قاشق چایخوری

 

شكر قهوه‌ای 1 قاشق چایخوری

 

كمپوت آناناس 225 گرم

 

فیله‌ی گوساله‌ی خرد كرده 500 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

شیر نارگیل 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

كره‌ی بادام زمینی 6 قاشق سوپخوری ‌(115 گرم)

 

سیر له كرده 1حبه

 

سویاسس 1 قاشق چایخوری

 

شكر قهوه‌ای 1قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

پیاز، سیر، سویاسس، پوست لیمو، ادویه، شكر و دو تكه از آناناس را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مخلوط صاف و یكدستی به دست آید.

آن‌گاه مخلوط فراهم كرده را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، گوشت را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس گوشت و آناناس باقیمانده را به‌طور یك در میان به سیخ چوبی بكشید و روی كباب‌پز یا منقل، كباب كنید و با سس میل كنید.

روش تهیه‌ی سس: شیر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و كره‌ی بادام‌زمینی را به آن بیفزائید و مخلوط‌ كنید.

آن‌گاه ظرف را روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس باقیمانده‌ی مواد سس را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

حال سس را در ظرف مناسبی بریزید و گرم نگه دارید.

یاد‌آوری: اگر شیر نارگیل در دسترس نبود به همان میزان از خامه‌ی صبحانه استفاده كنید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیغذای مللانواع سسآموزش سسآموزش کبابانواع کبابكباب فيله و آناناس تعداد بازديد: 1293 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است