تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
پوست بادمجانها را به شكل راه راه، بگیرید و از درازا شكاف دهید. رویشان نمك بپاشید و در صافی بگذارید تا آب اضافیشان خارج شود. آنگاه گوشت را همراه با نمك، فلفل و پیازداغ در تابهی مناسبی بریزید و تفت دهید. سپس قدری كره در تابه بریزید و خلال بادام را در آن تفت دهید تا طلائیرنگ شود.
مراقب باشید كه بادام نسوزد! حالا بادمجانها را با دستمال هولهای آشپزخانه خشك كنید، قدری روغن در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید و بادمجانها را در آن سرخ كنید. اینك هر بار یك قاشق سوپخوری گوشت، داخل بادمجانها بریزید و بادمجانها را كنار هم در تابهی مناسبی بچینید.
آنگاه سس گوجهفرنگی، نمك و فلفل را مخلوط كنید و روی بادمجانها بریزید. سپس در تابه را بگذارید و خوراك را به مدت تقریبی 20 دقیقه، بپزید. اكنون ماست را در ظرف مناسبی بریزید و سیر، نمك و ارده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. نان پیتا را به برشهای كوچك تقسیم كنید و در فر گرم كرده با دمای 170 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا برشته شود.
حالا شیخ محشی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با سس ماست، خلال بادام برشته كرده و جعفری بیارائید و با نان پیتا میل كنید.