Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

کباب بره فرانسوی

کباب بره فرانسوی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  4-6 نفر

گوشت فیله یا راسته گوساله (خرد کرده) 1 کیلو

روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری

کره آبکرده 5 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

سبزی معطر ریز (خرده کرده) ۲ قاشق سوپخوری

(مرزه، ریحان، آویشن، برگ بو)

پیاز ۴ عدد متوسط

گوجه فرنگی 4 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای سبز خرد کرده ۲ عدد متوسط

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت، روغن زیتون، کره، نمک، فلفل و سبزیجات را در کاسه مناسبی ریخته و مخلوط کنید.

آن‌گاه رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید. سپس گوشت، پیاز، گوجه و فلفل دلمه‌ای را مطابق شکل به سیخ بکشید و روی سطح صفحه گریل آن را کباب کنید.

حالا سیخ های کباب را برای پذیرایی در ظرف مناسبی قرار دهید و همراه با برنج قهوه‌ای یا سیب زمینی تنوری سرو نمایید.

برچسب ها: غذای مللانواع کبابآشپزباشیاعظم گلزارمنشکباب برهکباب بره فرانسویکباب خوشمزه و لذیذکباب فرانسویغذای فرانوسی تعداد بازديد: 1622 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است