تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
كره، سس خردل، ریحان و اندكی نمك و فلفل را در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه روی گوشت روغن زیتون بمالید و اندكی فلفل بپاشید.
سپس آنها را روی صفحهی چربكردهی گریل بگذارید و به مدت تقریبی 7-10 دقیقه، هر طرف فیلهها را كباب كنید و هرازگاهی رویشان روغن زیتون بمالید.
حال شیشلیك را برای پذیرائی در بشقاب مناسبی بگذارید و كرهی ریحان را رویشان قرار دهید و در صورت دلخواه با برگهای ریحان بیارائید و بلافاصله میل كنید.
نكات خواندنی
اگر برگ ریحان را همراه غذا بخورید در هضم غذا مؤثر است. دم كردهی برگ ریحان درمانكنندهی سرگیجه است.
خوردن ریحان دستگاه هاضمه را تقویت میكند. نوشیدن یك فنجان دمكردهی ریحان نفخ و گاز معده را از بین میبرد.
اگر گلدان ریحان را جلوی پنجره قرار دهید، حشرات را فراری میدهد.