گروه آشپزی
برنج را بشوئید و در قابلمه حاوی آب جوش بریزید تا قدری نرم شود و بعد آن را آبكش كنید. آنگاه در كاسه مناسبی برنج، مرغ، قارچ، كره، جعفری و تخممرغ پخته را مخلوط كنید و كنار بگذارید.
اینك در كاسه دیگری مواد كرپ را كه شامل، آرد، شكر، تخممرغ، شیر، كره و نمك است بریزید و با همزن دستی بزنید تا صاف و یكدست شود و از این مایه 4 كرپ درست كنید.
خمیر هزارلا را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و دو دایره به قطرهای 22 و 26 سانتیمتر از آن ببرید و در سینی بگذارید. مواد فراهمكرده را به چهار قسمت مساوی تقسیم كنید و یكچهارم از آن را روی خمیر كوچكتر قرار دهید.
سپس یك كرپ رویش بگذارید و دوباره مواد میانی را بریزید. این كار را تكرار كنید تا همه مواد و كرپها روی هم قرار گیرند. اكنون خمیر بزرگتر را روی آخرین كرپ بگذارید و مطابق تصویر بیارائید.
روی خمیر تخممرغهمزده بمالید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. آنگاه كورنیك را در فر گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شود.