آشپزباشی- ژینوس نوروزی
سیب زمینی را در آب جوش بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نرم شود.
آنگاه صبر كنید تا خنك شود. بعد پوستش را بگیرید و به شكل مكعبهای 1 سانتیمتری برش دهید.
سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود.
اینك سیب زمینی را اضافه كنید و سرخ نمائید. اكنون ادویه را بیفزائید و چند ثانیه تفت دهید.
بعد تابه را از روی شعله بردارید، نخود، نعنا، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و صبر كنید تا مخلوط بهدست آمده خنك شود.
حالا هر بار گلولهای از خمیر بردارید و روی هر یك از آنها 2 قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید.
آنگاه خمیر را تا كنید تا به شكل نیمدایره درآید. دو لبهی خمیر را خوب به هم بچسبانید و روی كاغذ روغنی بچینید.
اكنون رویشان تخم مرغ بمالید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا برشته و طلائی رنگ شوند.
سپس كلوچهها را در دیس مناسبی بچینید.