آشپزباشی – نفیسه قنبری
پنیر و ادویهها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه كره و جعفری را در ظرف دیگری بریزید و با هم مخلوط كنید.
حالا روی 5 تا از نانهای سبوسدار قدری از مخلوط پنیر و ادویه بمالید و 5 تا از نانهای سفید را روی هر كدام قرار دهید. اكنون قدری از مخلوط كره و جعفری را روی نانهای سفید بمالید و برش نازكی از مرغ را رویشان بگذارید و بادام بپاشید.
اینك روی 5 نان سبوسدار باقیمانده را با مخلوط كره و جعفری بپوشانید و روی مرغ قرار دهید. سپس هر ساندویچ را به 3 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر تكه را به سه قسمت مساوی ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: پودر پنج ادویه مخلوطی از دارچین، فلفل سیاه، رازیانه، میخك و بادیان است.