آشپزباشی- سرور چاووشی
ماهی را در ظرف نسوز چربكرده بگذارید، رویش را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و 15 دقیقه در فر گرمشده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، بپزید.
همینكه ماهی خنك شد، آن را خرد كنید و همراه با سس مایونز، پیازچه، نمك و فلفل در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه مخلوط فراهمكرده را روی نیمی از نانها بریزید و با باقیماندهی نانها رویش را بپوشانید و قدری بفشارید. تا به هم بچسبند و ساندویچ باز نشود.
حالا اطراف نانها را ببرید و هر یك را 4 قسمت كنید تا مثلثهای كوچكتری به دست آید.
اكنون اردور ماهی را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید و با پیازچه و جعفری بیارائید و میل كنید.