تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
گوشت، خردهنان، كدو، هویج، پیازچه، جعفری، كاری و تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا مایه چسبنده و یكنواختی حاصل شود.
آنگاه خمیر را از وسط نصف كنید و قدری از مایه میانی فراهم كرده، روی هر خمیر بگذارید. حالا لبههای خمیر را با تخممرغ همزده، مرطوب كنید و خمیر را از درازا رول نمائید.
اكنون هر یك از رولها را به 3 قسمت ببرید و در سینی دارای كاغذ روغنی، بچینید. اینك به كمك چاقوی تیز، روی هر خمیر دو برش ایجاد كنید و رویشان تخممرغ بمالید.
سپس خردهنان (اضافی) را روی آنها بپاشید و رولها را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا پف كند و طلائی رنگ شود. آنگاه رولهای گوشت را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.