Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 20 آذر 1403 - 23:38

رول‌های گوشت و هویج با عطر كاری

رول‌های گوشت و هویج با عطر كاری

shooroshirin6

0 0

آسان

24 نفر

مواد مورد نیاز

 گوشت چرخكرده 500 گرم

 

خرده نان1 پیمانه

 

كدوی سبز رنده كرده 1 عدد

 

هویج رنده كرده 2 عدد

 

پیازچه خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

پودر كاری 1 قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 2 عدد

 

خمیر هزارلا 4 ورق (مربع‌های 25 سانتیمتری)

 

تخم مرغ همزده 1 عدد

 

خرده نان اضافی یك چهارم پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

گوشت، خرده‌نان، كدو، هویج، پیازچه، جعفری، ‌كاری و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا مایه چسبنده و یكنواختی حاصل شود.

آن‌گاه خمیر را از وسط نصف كنید و قدری از مایه میانی فراهم كرده، روی هر خمیر بگذارید. حالا لبه‌های خمیر را با تخم‌مرغ همزده، مرطوب كنید و خمیر را از درازا رول نمائید.

اكنون هر یك از رول‌ها را به 3 قسمت ببرید و در سینی دارای كاغذ روغنی، بچینید. اینك به كمك چاقوی تیز، روی هر خمیر دو برش ایجاد كنید و رویشان تخم‌مرغ بمالید.

سپس خرده‌نان (اضافی) را روی آن‌ها بپاشید و رول‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا پف كند و طلائی رنگ شود. آن‌گاه رول‌های گوشت را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: رول‌های گوشت و هویج با عطر كاریرول گوشت و هویجرول گوشترول گوشت و کاریپیراشکی گوشت تعداد بازديد: 1438 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است