Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

مرغ برشته با پوره نخود فرنگی

مرغ برشته با پوره نخود فرنگی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مرغ 1 عدد (1700 گرم)

 

قرص عصاره‌ی بره 2 عدد

 

سیر له كرده 2 حبه

 

كره‌ی آبكرده 60 گرم

 

سیب‌زمینی پخته 2 عدد متوسط

 

نخودفرنگی پخته یا كنسروی 280 گرم

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

سس سویا 3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

مرغ را به چهار تكه تقسیم كنید، بشوئید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود.

آن‌گاه یك و یك‌دوم از قرص عصاره‌ی بره را پودر كنید و همراه با سیر و نیمی از كره، در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس مرغ را در این مخلوط قرار دهید و چند ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا مرغ را در ظرف نسوزی بچینید و به مدت تقریبی یك ساعت و نیم در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید تا مرغ بپزد و طلائی رنگ شود.

اكنون سیب‌زمینی و نخودفرنگی را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آن‌گاه آرد و باقیمانده‌ی كره را روی اجاق تفت دهید.

آن‌گاه باقیمانده‌ی عصاره را در 1 پیمانه آب جوش حل كنید و به مخلوط آرد و كره بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود.

اكنون سس سویا را نیز به آن اضافه كنید و سس را از روی حرارت بردارید. حالا مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و همراه با پوره‌ی فراهم كرده و سس میل كنید.

یاد‌آوری: برای پختن مرغ، ابتدا رویش را با فویل بپوشانید و پس از یك ساعت فویل را بردارید تا روی مرغ بیش از حد سرخ نشود!

 

برچسب ها: آشپزی مللآشپزی با مرغغذای مللمرغ برشتهانواع پورهآموزش پورهپوره نخود فرنگیپوره سبزیجات تعداد بازديد: 1381 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است