تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
مرغ را به چهار تكه تقسیم كنید، بشوئید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود.
آنگاه یك و یكدوم از قرص عصارهی بره را پودر كنید و همراه با سیر و نیمی از كره، در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
سپس مرغ را در این مخلوط قرار دهید و چند ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا مرغ را در ظرف نسوزی بچینید و به مدت تقریبی یك ساعت و نیم در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، قرار دهید تا مرغ بپزد و طلائی رنگ شود.
اكنون سیبزمینی و نخودفرنگی را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آنگاه آرد و باقیماندهی كره را روی اجاق تفت دهید.
آنگاه باقیماندهی عصاره را در 1 پیمانه آب جوش حل كنید و به مخلوط آرد و كره بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود.
اكنون سس سویا را نیز به آن اضافه كنید و سس را از روی حرارت بردارید. حالا مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و همراه با پورهی فراهم كرده و سس میل كنید.
یادآوری: برای پختن مرغ، ابتدا رویش را با فویل بپوشانید و پس از یك ساعت فویل را بردارید تا روی مرغ بیش از حد سرخ نشود!