آشپزباشی- لیلا کردبچه
ابتدا سینههای مرغ را با نمك و فلفل مزهدار كنید. آنگاه در كاسهی مناسبی، نمك، فلفل سیاه، عسل، سیر، فلفل قرمز، آبلیمو، سویاسس، روغن زیتون و سركهی بالزامیك را مخلوط سازید و دو طرف سینههای مرغ را با این مواد مزهدار كنید.
بعد در ظرف مناسبی بچینید، رویش را بپوشانید و دو ساعت در یخچال قرار دهید.
اكنون سینهها را روی باربیكیو یا در فر (تاون) گرم شده با دمای 200درجهی سانتیگراد، به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد و برشته شود.
سپس آن را برش دهید و همراه با سس میل كنید.
روش تهیهی سس
ابتدا در كاسهی دستگاه غذاساز، زردههای تخممرغ، خردل، سركه، نمك و فلفل را بریزید و دستگاه را روشن كنید.
سپس آرامآرام روغن مایع را بیفزائید و هم بزنید تا مایع، سفت و زرد رنگ شود. در آخر، آبلیمو و ریحان را بیفزائید و خوب مخلوطكنید.
حالا سس آماده را در یخچال قرار دهید.