Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 21 آبان 1403 - 16:55

مرغ عسلی

مرغ عسلی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

سینه‌ی مرغ بدون پوست و استخوان 6 عدد

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

فلفل قرمز خردكرده 2 عدد

 

آبلیمو از 1 عدد  لیمو

 

سویاسس 3 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

سركه‌ی بالزامیك 4 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس مایونز و خردل

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

سس خردل نصف قاشق سوپخوری

 

سركه 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن مایع 200 میلی‌لیتر

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

ریحان تازه و خردكرده 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- لیلا کردبچه

 

ابتدا سینه‌های مرغ را با نمك و فلفل مزه‌دار كنید. آن‌گاه در كاسه‌ی مناسبی، نمك، فلفل سیاه، عسل، سیر، فلفل قرمز، آبلیمو، سویاسس، روغن زیتون و سركه‌ی بالزامیك را مخلوط سازید و دو طرف سینه‌های مرغ را با این مواد مزه‌دار كنید.

بعد در ظرف مناسبی بچینید، رویش را بپوشانید و دو ساعت در یخچال قرار دهید.

اكنون سینه‌ها را روی باربیكیو یا در فر (تاون) گرم شده با دمای 200‌درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد و برشته شود.

سپس آن را برش دهید و همراه با سس میل كنید.

روش تهیه‌ی سس

ابتدا در كاسه‌ی دستگاه غذاساز، زرده‌‌های  تخم‌مرغ، خردل، سركه، نمك و فلفل را بریزید و دستگاه را روشن كنید.

سپس آرام‌آرام روغن مایع را بیفزائید و هم بزنید تا مایع، سفت و زرد رنگ شود. در آخر، آبلیمو و ریحان را بیفزائید و خوب مخلوط‌كنید.

حالا سس آماده را در یخچال قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سسآشپزی در فرآشپزباشیآشپزی با ماکیانغذا با ماکیانمرغ عسلی تعداد بازديد: 1210 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است