تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
آنگاه پیازچه، فلفلقرمز، تخم گشنیز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود.
سپس برنج، آب و قرص عصارهی مرغ را بیفزائید، در قابلمه را ببندید و برنج را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه نرم شود، بپزید.
حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و اسفناج، ریحان و ماست را درون پلو بریزید و مخلوط كنید و 5 دقیقهی دیگر روی حرارت نگه دارید.
اینك اسفناج پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با برگهای ریحان بیارائید.