آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ابتدا در قابلمهی مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بگذارید؛ مغزها را بشوئید؛ پیاز، نمك، فلفل و سركه را در آب جوشان بریزید، مغزها را در آن قرار دهید و بهمدت 10 دقیقه با حرارت متوسط بپزید.
آنگاه مغزها را در صافی قرار دهید تا كمی خنك شود. حالا پوست و رگهای آن را به آرامی جدا سازید. بعد مغزها را در تخم مرغ بغلتانید.
سپس به آرد سوخاری آغشته كنید و یك ساعت در یخچال بگذارید.
در این زمان كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید و سبزیها را- كه خلالی خردكردهاید- همراه با سیر قدری در آن تفت دهید تا نرم شوند.
رب گوجهفرنگی، شكر، پوست لیمو، پودر سیر، نمك و فلفل را نیز در آن 1 دقیقه تفت دهید.
حالا آب را اضافه نمائید و آن را 1 دقیقهی دیگر بپزید. سس، هماكنون آمادهی مصرف است.
اكنون روغن را در تابهی مناسبی روی اجاق كاملاً داغ كنید، مغزها را در آن سرخ نمائید و مطابق شكل، برای پذیرائی آماده سازید.