آشپزباشی – فاطمه درویش
ابتدا میگوها را پاك كنید و بشوئید و با سیر و آبلیمو مخلوط كنید. آنگاه به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا میگو مزهدار شود. سپس در تابه مناسبی روغن زیتون بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
حال قارچ و فلفل دلمهای را اضافه كنید و به مدت 5 دقیقه، روی حرارت تند تفت دهید تا قارچ و فلفل قدری نرم شوند. سس گوجهفرنگی، ماست چكیده، خامه، نمك، فلفل و پودر آویشن را با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. اینك مخلوط قارچ را به این سس بیفزائید و آن را گرم نگه دارید.
پاستا را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بپزد و بعد آن را در آبكش بریزید و قدری روغن زیتون به آن اضافه كنید. حال میگوها را به سیخ چوبی بكشید و در روغن تفت دهید تا بپزد. آنگاه پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و همراه میگو میل كنید.
یادآوری: قبل از به سیخ كشیدن میگو، سیخها را به مدت 30 دقیقه در آب سرد بخیسانید تا هنگام تفت دادن میگو سیخها نسوزد.