تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
سیبزمینیها را 10 دقیقه، در آب جوش بپزید، پوستشان را بگیرید و با وسیله مخصوص، حفرهای در آنها ایجاد كنید. آنگاه درون این حفرهها را با مواد میانی پر كنید و سیبزمینیها را در مایه فراهم كرده رویه، بغلتانید و در سینی، روی فویل چربكرده، بچینید. سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد قرار دهید و سیبزمینیها را به مدت تقریبی 40 دقیقه، برشته كنید.
در این میان یكی دو بار، سیبزمینیها را بچرخانید تا به طور یكسان، طلائیرنگ شوند. حالا آنها را از فر درآورید و همینكه خنك شدند، برش بزنید. برشهای سیبزمینی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با گشنیز بیارائید. در صورت دلخواه، این خوراك را با آبلیمو میل كنید.
روش تهیه مواد میانی: 1 قاشق سوپخوری از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. زیره و پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز سبك شود. آنگاه زنجفیل و سیر را افزوده و اندكی تفت دهید.
سپس هویج، لوبیا سبز و سیبزمینی به جا مانده از حفره آن را بیفزائید و تفت دهید. حالا قدری آب به آن بیفزائید و مخلوط سبزی را بپزید. اكنون ادویه گرامماسالا، شنبلیله، نمك، فلفل و پنیر را نیز بیفزائید و چند دقیقه، تفت دهید.
روش تهیه مایه رویه: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.